Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Kαπερνάνος, Κικίλιας και Ρεπούση έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό!... πάλι ρεπουστικα μας φέρθηκαν...


Υπ.Οικονομικών: Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό

Με αφορμή δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου σε σχέση με τα εμβάσματα εξωτερικού, το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε πριν από λίγο την εξής ανακοίνωση:

Σε πρώτο έλεγχο με την αρχική λίστα με την οποία είχαν ζητηθεί στοιχεία δικαιολόγησης των εμβασμάτων (24.710 περιπτώσεις) βρέθηκαν 3 βουλευτές και συγκεκριμένα οι κ. κ. Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση καθώς και οι σύζυγοι των βουλευτών Σηφουνάκη και Καπερνάρου. Οποιαδήποτε άλλα ονόματα έχουν ακουστεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ΓΓΔΕ ελέγχει κατά πόσο τα ποσά καλύπτονται από τις φορολογικές δηλώσεις των φορολογουμένων και δεν έχει στοιχεία ή την αρμοδιότητα για έλεγχο πόθεν έσχες. Συνεπώς, και ως προς αυτό το σκέλος, τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή. Η διαδικασία ελέγχου κάποιων εξ αυτών των υποθέσεων είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση του κ. Κικίλια είναι στις 531 στοχευμένες υποθέσεις.

Ο κ. Κικίλιας προσκόμισε κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης στις 15/4/2013 στην αρμόδια ΔΟΥ Γλυφάδας, πλήρη στοιχεία δικαιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά ελέγχονται με την τωρινή διαδικασία.

Η ολοκλήρωση των ελέγχων θα γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα παρερμηνείας. Υπενθυμίζουμε, όμως, ότι πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου είναι λάθος να θεωρηθεί πως υπάρχει παραβατική συμπεριφορά.

Προς τούτο, θυμίζουμε ότι στις 44 υποθέσεις που πρόσφατα ελέγχθηκαν μόνο οι 12 (27%) κατέδειξαν αποκρυβέντα εισοδήματα. Η πλειοψηφία, συνεπώς, παρείχε πλήρη δικαιολόγηση των ποσών των εμβασμάτων.έτσι κάνουν οι γνήσιοι βουλευτές εκπρόσωποι ενός πεινασμένου λάου.. βγάζουν τα λεφτά τους έξω να τα σώσουν, για να τα φέρουν πάλι μέσα όταν και αν επέλθει η καταστροφή να βοηθήσουν τον λαό που θα πεινάει και με τις δραχμές του συριζα δεν θα μπορεί να αγοράσει ούτε οδοντογλυφίδες...

τι να έκαναν δηλαδή;; μήπως να έκαναν επενδύσεις ή ακίνητα να τους τα πάρει ο Στουρνος...;
έτσι διαλύεται η Ελλάδα, φεύγει όλο το χρήμα στο εξωτερικό για να σωθεί από την φορολογία και το υποτιθέμενο κούρεμα καταθέσεων και ύστερα στρώνουν κόκκινα χαλιά για να έρθουν επενδύσεις.. 
αν οι κύριοι αυτοί είχαν ίχνος αξιοπρέπειας θα έπρεπε να είχαν ήδη παραιτηθεί...
δεν μπορεί να ζητάς πράγματα από το λαό και εσύ να κάνεις άλλα... 
και καλά όλοι οι άλλοι, αλλά η Ρεπουση,; μα απορώ πως τις το επέτρεψε η αριστερίστικη ηθική της... μα γιατί να δίνει τόση αξία σε κάτι τόσο καπιταλιτιστικο όπως το χρήμα..;; μα γιατί ρεπουστη μου... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου