Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τι σημαίνει Karipidis στα Αλβανικά;... Υπεράνω ο Σύριζα ... και η ψεκασμένοι έχουν ίσα δικαιώματα, δίνουμε το παράδειγμα...

είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τον Καρυπίδη... 
η βλακεία του σύριζα δεν έχει προηγούμενο 
ο άνθρωπος είναι ποιο ψεκασμένος και από τον κασιδιάρη...
είναι ο Οβελιξ των ψεκασμένων... έπεσε μέσα στο καζάνι όταν ήταν μικρός
για το τέλος διαλέξαμε το καλύτερο


Μόνο στο TaXalia: Τι σημαίνει Karipidis στα Αλβανικά;

Με προφορά όπως ακριβώς το λέμε στα Ελληνικά....
Karipidis
(είναι μία "σύνθετη" λέξη)
Απίστευτο, δείτε!!!

 
Το dh στα αλβανικά είναι το ελληνικό δέλτα....

δοκιμάστε το είναι αλήθεια... 


...................................... αυταααα....
Μετά την ανάρτηση στο facebook με την οποία ειρωνευόταν την προφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και την… ευγενική συνέντευξή του με τον εκπρόσωπο των νεοναζί, Κασιδιάρη, το γύρο των social media κάνει και η ανάλυση του Θόδωρου Καρυπίδη για το όνομα του νέου δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης, ΝΕΡΙΤ. Σε ανάρτησή του με τίτλο «Η σημασία των λέξεων και των ονομάτων», ο Καρυπίδης ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει ότι το «ΝΕΡΙΤ» είναι… εβραϊκό όνομα, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως… «ανάβει ένα-ένα τα κεριά στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων».

Ο Neo, χωρίς περαιτέρω σχόλια και περιγραφές, αφήνει τους αναγνώστες του να απολαύσουν τις γλωσσολογικές ικανότητες του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η σημασία των λέξεων ..και των ονομάτων !!!
Η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας, θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια, και σημαίνει στα Εβραικά “κερί”http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nerit . Το Nerit προέρχεται από το Eβραϊκό Νera http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Neraκαι δίνεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα… (“κερί” της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή… τι γιορτάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτή Χάνουκα, διαβάστε εδώ:http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_4686.html την νίκη τους κατά του Μ. Αλεξάνδρου!!! )

Το όνομα Nerit είναι συγγενές με το Βerit (πώς λέμε Μπενέ Μπερίτ….) . Φημολογείται ότι δ/ντης μπορεί να είναι ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg. Ο πλέον κατάλληλος…


Ο Σαμαράς ,ανάβει ένα- ένα τα κεριά (Νεριτ) στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων, και βάζει φωτιά στην Ελλάδα… μετά την επίσκεψή του στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, (τι ειρωνεία: μέσα στην πατρίδα του Μεγαλέξαντρου) οργανώνει νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων…Καλό μεσημέρι !».

http://kourdistoportocali.com/post/33094/karipidis

Προβληματίζει η υποψηφιότητα Καρυπίδη

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ευρύτερα στον κόσμο της Αριστεράς, από τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος ο Θ. Καρυπίδης σε δήλωσή του φρόντισε να τονίσει ότι μεγάλωσε και γαλουχήθηκε «με τις αξίες της Δημοκρατίας και της Αριστεράς που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις», ωστόσο η συνέντευξή του με τον Ηλ. Κασιδιάρη (και κυρίως, ο τρόπος που τον αντιμετώπισε), η«ετυμολογική ανάλυση» της «εβραϊκής λέξης Νερίτ», καθώς και οι πληροφορίες για κατά καιρούς επιχειρούμενες συγκλίσεις του είτε με τη ΝΔ είτε με το ΠΑΣΟΚ, έχουν προκαλέσει σοβαρούς προβληματισμούς και στο στελεχικό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ και στους πολίτες που προσβλέπουν σε αυτόν, όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης υποψηφιότητας αλλά και για το κατά πόσον συνάδει με το όλο αξιακό σύστημα της Αριστεράς.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Πολιτική Γραμματεία, μετά από αίτημα των δύο μελών, Πάνου Λάμπρου και Μάνιας Μπαρσέφσκι να επανεξετάσει το θέμα της υποψηφιότητας του Θ. Καρυπίδη, τελικά αποφασίστηκε να μετατεθεί για αύριο, προκειμένου να μεταβούν στην Κοζάνη ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βίτσας και ο Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Κ. Πουλάκης

Πάντως με ανακοίνωσή της αργά το απόγευμα η ΝΕ Κοζάνης σπεύδει να κρατήσει αποστάσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναφορικά με όλα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις διαδικασίες των τοπικών οργανώσεων και την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

1. Στην διευρυμένη ΝΕ της ΠΕ Κοζάνης τέθηκαν προς συζήτηση τα ονόματα που πρότεινε η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή, ενώ  ζητήθηκε από τους συντρόφους που συμμετείχαν στη διαδικασία  η κατάθεση προτάσεων για υποψηφίους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες. Σε αυτήν την διαδικασία προτάθηκαν και πολλά άλλα ονόματα εκτός της εισήγησης και ως εκ΄ τούτου  κρίθηκε απαραίτητο να γίνουν οι απαραίτητες διερευνητικές επαφές, όπως και έγιναν. Η συντριπτική πλειοψηφία των προτεινόμενων υποψηφίων αρνήθηκε να αποδεχθεί την πρόταση για να επωμιστεί αυτό τον ρόλο.

2. Την Κυριακή 26-1-14 η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δ.Μ ολοκλήρωσε έναν πρώτο κύκλο πολιτικών πρωτοβουλιών και διαβουλεύσεων για την ολοκλήρωση του προγραμματικού μας λόγου σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Η ΠΣΕ επικύρωσε τις πολιτικές διαδικασίες που δρομολόγησαν οι διευρυμένες συσκέψεις των Νομαρχιακών Επιτροπών, με στόχο την ανάδειξη του υποψήφιου περιφερειάρχη και υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών στη Δ.Μ.

Σε αυτήν την διαδικασία έγιναν οι συνθέσεις για οριστικοποίηση της πρότασης στην ΚΕ και μάλιστα ο Θεόδωρος Καρυπίδης  ήταν μεταξύ αυτών που προτάθηκαν.

3. Το αποτέλεσμα αυτών των διαδικασιών μεταφέρθηκε στην ΚΕ ώστε να λάβει την οριστική της απόφαση.

Τα σχόλια και οι επιθέσεις που έγιναν για τις διαδικασίες είναι ανυπόστατα και μάλιστα σε αυτή την συγκυρία το μόνο που κάνουν είναι να τραυματίζουν την οργάνωση, η οποία κινήθηκε με βάση το καταστατικό  και τις προβλεπόμενες από αυτό διαδικασίες».
http://www.avgi.gr/article/1812949/problimatizei-i-upopsifiotita-karupidi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου