Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Καυτοί Διάλογοι Μπαλτακου Κασιδιάρη ... έβαλαν φωτιά στις φούστες τους...

Μέχρι τους διαδρόμους τις βουλής ακούστηκαν οι φωνές των Κασιδιάρη - Αθανασίου.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ...
πως η κοινή του καταγωγή με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που χειρίστηκε την υπόθεση, είναι συμπτωματική και αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία μαζί της όταν έγιναν οι συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της δικαστικής έρευνας.


Η δήλωση του κ. Αθανασίου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να καταγγέλλει ωρυόμενος, «Ομολογεί παρέμβαση. Αυτό είναι ομολογία εκτροπής».Εσπευσμένα στο Μέγαρο Μαξίμου μεταβαίνει ο Π. Μπαλτάκος, για να...
δώσει εξηγήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Μπαλτάκος αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση εντός των επομένων ωρών, για την επίμαχη συνάντηση με τον Κασιδιάρη...

Ολόκληρος ο διάλογος: 
«ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις; 

 ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική το΄τε.
ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθες εγκεφαλικά.
ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.
ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.
ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.
ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.
ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;» Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!
ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…
ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).
ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;
ΜΠΑ.: Και οι δυο.
ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου;
ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει…
ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;
ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».
ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;
ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.
ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;
ΜΠΑ.: Είναι λογικό.
ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;
ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο.
ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;
ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ’κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.
ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγαμτα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.
ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).
ΚΑΣ.: Θεούσα.
ΜΠΑ.: Ναι.
ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;
ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετιο με τον Χριστιανισμό».
ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;
ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.
ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.
ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.
ΚΑΣ.: Λες ε;
ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;
ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;
ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό.
ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.
ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομίληκιο σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»
Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή:
«Προς τα μέλη του Κοινοβουλίου,
Θέτω στη διάθεσή σας – εν ονόματι του Συντάγματος και του Ελληνικού λαού – τον πλήρη διάλογο μεταξύ εμού και του γενικού γραμματέα της Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου. Ακριβώς τα ίδια στοιχεία θα καταθέσω και ενόρκως ενώπιον της Δικαιοσύνης, η λειτουργία της οποίας έχει στην κυριολεξία βιαστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά. Επίσης, προς άρσιν κάθε αμφισβήτησης της γνησιότητας της μαρτυρίας μου, τονίζω ότι ο εν λόγω διάλογος μαγνητοσκοπημένος περιέχει τα ως νόμιμο αποδεικτικό υλικό στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο ΕΔΑ του Στρασβούργου.
Τα νέα αδιάσειστα στοιχεία που θέτω στη διάθεσή σας στοιχειοθετείται με πάσα βεβαιότητα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος τουλάχιστον για τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσω συγκεκριμένη πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού η προανακριτική επιτροπή. Πέραν πάσης αμφιβολίας ….. Οι πλέον θεμελιώδεις αρχές δηλαδή η διάκριση εξουσιών και η Λαϊκή κυριαρχία έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Ως εκ τούτου ενεργοποιείται. Ως εκ τούτου ενεργοποιείται το άρθρο 120 παράγραφος 4.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
enet.gr

«Μείζον θέμα για την ελληνική δημοκρατία και την κυβέρνηση» προκύπτει όπως είπε, ο Δημ. Παπαδημούλης στη Βουλή, μετά το βίντεο με που ήρθε στη δημοσιότητα με τη συνομιλία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου.
«Δεν μπορεί να συνεχίσει η Βουλή να λειτουργεί σαν...
να μην έγινε τίποτα» συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπους του ΣΥΡΙΖΑ και απαίτησε να έρθουν στην Βουλή όλοι οι εμπλεκόμενοι, Μπαλτάκος, Δένδιας, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, να συζητήσουν τα σοβαρά θέματα δημοκρατίας που έχουν ανακύψει, τη διάκριση των εξουσιών και ειλικρινούς και συνεπούς καταπολέμησης του νεοναζιστικού φαινομένου. Κατηγορούσαμε για χρόνια την κυβέρνηση για την ατιμωρησία των Ναζί και ότι η Χ.Α. ήταν υπεράνω του νόμου.
«Δεν ξεπλένεται η κυβέρνηση με ενδεχόμενη παραίτηση Μπαλτάκου, γιατί ο ίδιος βρίσκεται σε υψηλή θεσμική θέση, κυρίως όμως γιατί εμπλέκονται κορυφαίοι υπουργοί καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός» είπε ο Δημ. Παπαδημούλης.
Να σημειωθεί ότι ο Π. Κουκουλόπουλος ζήτησε την παραίτηση Μπαλτάκου και ο Π. Καμμένος την παραίτηση της κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου