Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ψεμμα στο ψεμμα: Ο κ. Τσιπρας λεει, δεν παει στο debate λογω καθυστερημένης πρόσκλησης! Ιδού η πρόσκληση από τις 26 Μαρτίου

Για το ζήτημα της μη συμμετοχής του Αλέξη Τσίπρα στο αποψινό, πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ερίζουν εκ νέου η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ...
Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του, Γιώργος Μουρούτης, απαντώντας στους ισχυρισμούς, από πλευράς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι ο κ. Τσίπρας είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις και ότι η συγκεκριμένη πρόσκληση ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, ανάρτησε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τη σχετική πρόσκληση, η οποία είχε ημερομηνία την 26η Μαρτίου, επιχειρώντας να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της Κουμουνδούρου.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με συνεχόμενες αναρτήσεις του στο Twitter, σχολίαζε την επιμονή της ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας: «Η ΝΔ γουστάρει ντιμπέιτ μόνο αν γίνεται στο εξωτερικό. Και προς Θεού μη συμμετέχει ο Σαμαράς».

Ακόμη, καλούσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να απαντήσουν εάν θα πιέσουν τους κ.κ. Γιούνκερ και Σουλτς να έρθουν στο ντιμπέιτ που θα διοργανώσει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποδεχθεί τη σχετική πρόσκληση, όπως και αυτή για τηλεμαχία με τους συνυποψηφίους του για την προεδρία της Κομισιόν, στις Βρυξέλλες, στις 15 Μαΐου.

Σε κάθε περίπτωση, στο σημερινό ντιμπέιτ θα συμμετάσχουν ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Μάρτιν Σουλτς των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο Γκι Φέρχοφσταντ των Φιλελευθέρων και η Σκα Κέλερ των Πρασίνων.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, δεν θα παραστεί.

Δείτε την πρόσκληση που «ανέβασε» στο Twitter ο Γιώργος Μουρούτης, συνοδεύοντάς την με το εξής σχόλιο: «Ψεμμα στο ψεμμα: Ο κ. Τσιπρας λεει, δεν παει στο debate λογω καθυστερημένης πρόσκλησης! Ιδού η πρόσκληση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου