Κυριακή 13 Απριλίου 2014

O super Καρνέζης Κατέπληξε την Ισπανία

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν ο μεγάλος όσο και απρόσμενος πρωταγωνιστής της μεγάλης έκπληξης στην πριμέρα ντιβιζιόν, που δεν ήταν άλλη από τη νίκη της Γρανάδα επί της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα με 1-0.
Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, ξεχασμένος για τρεις μήνες στον πάγκο της ισπανικής ομάδας, έδωσε εμφατικό «παρών» στην κλήση του Λούκας Αλκαράθ και στη μόλις δεύτερη εμφάνισή του στο ισπανικό πρωτάθλημα υποχρέωσε τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να φύγουν από το «Λος Κάρμενες» με κατεβασμένα κεφάλια και, πιθανόν, ένα χαμένο πρωτάθλημα.
Ταυτόχρονα, με την εμφάνισή του εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού παρότι είχε να αγωνιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλήρη ετοιμότητα, απόρροια της σκληρής δουλειάς του όλο αυτό το διάστημα.
Ο Καρνέζης είναι από χθες το πρόσωπο της αγωνιστικής στην Ισπανία και πολλά ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας φιλοξενούν δηλώσεις του, με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να επισημαίνει ότι ονειρευόταν ένα τέτοιο παιχνίδι.
«Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Απλώς έκανα τη δουλειά μου. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαμε να τους νικήσουμε αλλά τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ονειρευόμουν ένα ματς σαν κι αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για μένα μέχρι τώρα» υπογράμμισε ο διεθνής τερματοφύλακας.
«Χρειαζόμουν λίγο χρόνο και περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία, αλλά αισθάνομαι καλά στη Γρανάδα και δεν σταμάτησα να δουλεύω. Στόχο μου αποτελεί να είμαι ο βασικός τερματοφύλακας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο» συμπλήρωσε ο Καρνέζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου