Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Παρακολουθήστε το γελοίο του πράγματος ….

Έχει να πέσει πολύ γέλιο … οι άνθρωποι απλώς δεν υπάρχουν … μακάρι να ήταν η προεκλογική περίοδο κάνα μήνα ακόμα… μιλάμε για το θέατρο του παράλογου του παρασκήνιου της διαπλοκής… τρελό γλέντι….. κάτι τέτοιες στιγμές μου έρχεται να ευχαριστήσω το ΓΑΠ που τους έφερε σε αυτό το σημείο… δεν ξέρω αν τα φάγαμε όλοι μαζί πάντως όλοι μαζί βουλιάζουμε….

Παρακολουθήστε το γελοίο του πράγματος ….

 

 

 

Για δεσμούς της οικογένειας Τσίπρα με Χούντα, μιλά ο Μαγκούφης!...


Γράφαμε το πρωί για τις επιθέσεις που αναμένεται να εξαπολύσει το ΠΑΣΟΚ κατά της Αριστεράς, παράλληλα με το "φλερτ" που υπάρχει σε επίπεδο άντλησης ψήφων. Και με αφορμή την "υπόθεση Καμμένου", τα πρώτα "κρούσματα" εκδηλώθηκαν ήδη.

Μιλώντας στον... ραδιοφωνικό σταθμό Ζυγό των Τρικάλων, ο κ. Μαγκούφης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα»

Η αντίδραση από την πλευρά του Αλέκου Καλύβη, εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν έντονη: "Καταγγέλλουμε με βδελυγμία την αήθη, αδιανόητη και εξαιρετικά επικίνδυνη ενέργεια, η οποία δυναμιτίζει τον προεκλογικό διάλογο και εισάγει μορφές μαύρης προπαγάνδας και την πολιτική αλητεία στην προεκλογική μάχη.

Καλούμε το ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει άμεσα τον βουλευτή του. Καλούμε άμεσα τον κ. Βενιζέλο να αποσύρει τον υποψήφιο βουλευτή του από το ψηφοδέλτιο, αν αυτός δεν ανακαλέσει άμεσα και κατηγορηματικά τις αναφορές του και δεν ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να δηλητηριάζεται από αυτές τις πρωτοφανείς και άθλιες συμπεριφορές", κατέληξε...


protothema.gr


«Ο Καμμένος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα του και λέτε εμένα μπουμπούκο;»...


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ;...
Επίθεση κατά του Παναγιώτη ΚΑμμένου έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης.. Μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρώην βουλευτής σχολίασε τη σύλληψη και τη μήνυση από τη γυναίκα του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως...

«Κρύβεται πίσω από την γυναίκα του και έχετε το θράσος να με λέτε εμένα μπουμπούκο; Η μήνυση δεν έγινε καν για το περί Γεωργαλά δημοσίευμα. Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός ζητά σύλληψη δημοσιογράφου για Δημοσίευμα!».

trelokouneli.gr


Το ξέσπασμα της Πιπιλή κατά σατιρικής εκπομπής: «Βρε ηλίθιοι και μπουρτζόβλαχοι»(ΒΊΝΤΕΟ)...


Kαλεσμένες στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" ήταν η Εύα Καϊλή και η Φωτεινή Πιπιλή που μίλησαν για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας!
Όταν όμως ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε την Πιπιλή για τη σάτιρα και τις εκπομπές τότε ξέσπασε! «Η

αντίδρασή μου τότε που καιγόταν η Αθήνα δε σατιρίστηκε, αλλά λοιδορήθηκε» και αποκάλεσε ηλίθιους, απαίδευτους και μπουρτζόβλαχους τους παρουσιαστές συγκεκριμένης εκπομπής (BINTEO)!...


Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος...


Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδας Παρασκευη και 13 ο δημοσιογράφος και εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος, μετά από μήνυση για ... συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του η σύζυγος του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Τζούλη Καμμένου.





Τσίπρας: Θα ζητήσουμε απ'το λαό να βγει στο δρόμο να στηρίξει μια κυβέρνηση της Αριστεράς!


Χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης, ο υπερφίαλος Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου τον τρόπο με τον οποίο ονειρεύεται να προκαλέσει πολιτική κρίση, ζητώντας από το λαό να βγει στους δρόμους για να πειστούν άλλοι βουλευτές να ψηφίσουν την κυβέρνηση (κάποιας) Αριστεράς.

Απολαύστε τον:

Η ψήφος εμπιστοσύνης θα δοθεί και από την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και κάτω από την λαϊκή στήριξη που θα έχει αυτή η πρωτοβουλία. Είχα πει χαρακτηριστικά, ότι θα ζητήσουμε από το λαό να βγει στον δρόμο για να στηρίξει μια κυβέρνηση της αριστεράς. Αν δεχθούμε ψήφο εμπιστοσύνης ακόμα και από βουλευτές που έχουν εκλεγεί με άλλα κόμματα που...


...δεν θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ακόμα και από βουλευτές που έχουν εκλεγεί από το ΠΑΣΟΚ, δεν θα τους αρνηθούμε… δεν θα το αρνηθούμε. Το βράδυ των εκλογών οι συσχετισμοί που θα δημιουργηθούνε θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους. Το σύστημα που διαμορφώθηκε από την αντιπολίτευση ως σήμερα να το ξεχάσουν. Δεν πρόκειται οι ίδιοι άνθρωποι που μας οδήγησαν και που οδηγούν το λαό στην ανέχεια και στην αυτοκτονία να κερδίσουν την ψήφο και την στήριξη του ελληνικού λαού.

Βενιζέλος: Το PSI ήταν η μεγαλύτερη διαπραγμάτευση μετά τη συνθήκη της Λωζάνης


Μετά από αυτό το tweet του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Αν τo PSI είναι η 2η πιο σημαντική διαπραγμάτευση στην Ιστορία, ο ίδιος δεν θα πρέπει να είναι κάποιος φοβερά σημαντικός τύπος πχ "ο μεγαλύτερος πολιτικός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο" ή "ό,τι καλύτερο έβγαλε η Ελλάδα μετά το ελαιόλαδο";



Μια πολιτισμιολόγος υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία

Αν ψηφίζετε στη Β' Αθηνών κι έχετε ένα σταυρό για πέταμα, θα σας πρότεινα να ψηφίσετε την Τάνια Ιακωβίδου η οποία ασκεί ένα καινοτόμο επάγγελμα, αυτό της πολιτισμιολόγου, όπως η ίδια το περιγράφει στο προεκλογικό της φυλλάδιο.

Δεν επιτρέπεται να ζητάμε τη συμμετοχή τεχνοκρατών στην Πολιτική και παράλληλα να μην τους ψηφίζουμε.  







 http://www.parapolitiki.com/

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_5566.html

Μετά τον Κώστα μίλησε κι ο Κωνσταντίνος


Τις προάλλες είχαμε τον Κώστα τον Καραμανλή που έκανε σκόνη και θρύψαλλα τη σιωπή του και τώρα έχουμε τον Κωνσταντίνο (τον Σκέτο) που αποφάσισε να πει σε εμάς τους ιθαγενείς 2-3 πραγματάκια πριν τις εκλογές.

Ανακοίνωση Βασιλέως Κωνσταντίνου (sic), πρώην Βασιλέως των Ελλήνων:

Το τελευταίο διάστημα το γραφείο του Βασιλέως Κωνσταντίνου, πρώην Βασιλέως των Ελλήνων, λαμβάνει πολλά μηνύματα που ζητούν από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο να τοποθετηθεί σχετικά με τις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές. Στα πλαίσια...


...αυτών των αιτημάτων το γραφείο του Βασιλέως Κωνσταντίνου, πρώην Βασιλέως των Ελλήνων, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρόλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:

Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του καλείται στις επικείμενες εκλογές να εκλέξει την κυβέρνηση που θα χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Πέρασε και συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Έχει ανάγκη να βρει εργασία, κυρίως η νεολαία που έχει σήμερα μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι οι τεράστιες θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάνε χαμένες. Έχει ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον, σταθερούς κανόνες λειτουργίας της οικονομίας που θα προσελκύσουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η Ελλάδα έχει όμως επίσης ανάγκη θεσμικών και διαρθρωτικών αλλαγών για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη που όχι μόνο θα την βγάλει από την κρίση, αλλά που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τον Ελληνικό λαό.

Πιστεύω ότι έχει ανάγκη την Ευρώπη μέσα στην οποία θα μπορέσει ξανά να καταλάβει ισότιμη θέση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της."

Κωνσταντίνος Β.  

Προσοχή>
To παρακράτος της Δεξιάς είναι εδώ!

 http://www.kourdistoportocali.com/articles/11077.htm
 






Ένας αδυσώπητος πόλεμος του δεξιού παρακράτους βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Συγγρού VS Συγγρού μια και σε μονομαχία (με κάθε βρώμικο μέσο) δίχως αύριο εξελίσσεται η αμείλικτη σύγκρουση ανάμεσα στη ΝΔ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Τα δύο κόμματα που έχουν έδρα τη Συγγρού τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση στην οποία πρωταγωνιστεί το παρακράτος, οι μυστικές υπηρεσίες και οι πάσης φύσεως χαφιέδες.

Από τη μία, η απόδειξη που εμφανίζει τον δημοσιογράφο και υποψήφιο Ανεξάρτητο Βασίλη Χήτο να πληρώνεται από την ΕΥΠ και από την άλλη η σύλληψη του Λιάτσου μετά από πρωτοσέλιδο κατά του Καμμένου. Προφανώς αυτά που ζούμε είναι εικόνες από το μέλλον σε περίπτωση που η δεξιά και τα ακροδεξιά παρανυφάκια της (ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή), έχουν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Τα τελευταία γεγονότα δίνουν την εντύπωση πως από το σκηνικό παρακράτους απουσιάζει μόνο το τρίκυκλο που σκότωσε (τον σε «επικαιρότητα» Γρηγόρη Λαμπράκη). Δεν είναι μόνο σενάρια επί χάρτου αλλά γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη μπροστά μας. Από τη μια, ένας σκληρός δεξιός συνδικαλιστής της Δικαιοσύνης, ο Χαράλαμπος Αθανασίου αναλαμβάνει επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ και από την άλλη ένας σκοτεινός κόσμος πρακτόρων με αλληλοκατηγορίες για πλαστογραφίες και εκβιασμούς παρελαύνει μπροστά στα μάτια μας.
Στο μεταξύ τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Καμμένος περιγράφουν στις ομιλίες τους τον αστυνομικοστρατιωτικό κρατικό μηχανισμό που οραματίζονται.
Οι ψηφοφόροι έχουν 7-8 μέρες στη διάθεσή τους να τους κατεβάσουν τις κουκούλες.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στο χώρο της Δεξιάς που μας έχει συνηθίσει σε παρακρατικές μεθοδεύσεις. Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Δηλαδή αυτό που δείχνει σήμερα σαν σύγκρουση να μεταβληθεί εν μια νυκτί σε συνεργασία.
Άλλωστε όλοι οι ηγέτες της Δεξιάς μας έχουν συνηθίσει σε κωλοτούμπες-ακόμη και ο ζόρικος Μιχαλολιάκος κατηγορήθηκε για κωλοτούμπες από τους σκληροπυρηνικούς Χρυσαυγίτες που τον εγκατέλειψαν.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να ηχήσουν σαν σάλπισμα κινδύνου απέναντι στους ψηφοφόρους που βλέπουν πως εκτός από την οικονομική εξαθλίωση και την ανέχεια κάποιοι ετοιμάζουν να παραδώσουν τη χώρα σε μια σκοτεινή παρακρατική διακυβέρνηση.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ>

Το βράδυ της 22ας Μαΐου 1963 ο Λαμπράκης μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η «Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη». Πριν ακόμα η εκδήλωση ξεκινήσει, πλήθος παρακρατικών και αστυνομικών με πολιτικά είχαν καταλάβει τα γειτονικά πεζοδρόμια, κραυγάζοντας συνθήματα και προπηλακίζοντας όσους προσέρχονταν στην αίθουσα για να πάρουν μέρος σε αυτή. Άλλοι αστυνομικοί, ένστολοι, αν και παρόντες σε μεγάλο αριθμό δεν λάμβαναν κανένα μέτρο για την απώθηση των παρακρατικών, παρά τις διαμαρτυρίες των οργανωτών και του ίδιου του Λαμπράκη, ενός μέλους δηλαδή του ελληνικού κοινοβουλίου. Μάλιστα, ένας παρακρατικός κατόρθωσε να χτυπήσει το Λαμπράκη στο κεφάλι με ρόπαλο κατά την είσοδό του στην αίθουσα της εκδήλωσης, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Σοβαρά, αντίθετα, τραυματίστηκε από τους ανεξέλεγκτους διαδηλωτές ο έτερος παρών αριστερός βουλευτής, Γιώργος Τσαρουχάς.
Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Λαμπράκης εγκατέλειψε την αίθουσα με πρόθεση να κατευθυνθεί σε κοντινό ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει. Τον ακολούθησαν μόνο δύο σύντροφοί του, καθώς η αστυνομία απέκλεισε το κοινό της εκδήλωσης στο εσωτερικό της αίθουσας, απαγορεύοντας προσωρινά την έξοδο. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Ελ. Βενιζέλου και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία είχε αποκλείσει όλους τους δρόμους, ένα τρίκυκλο εμφανίστηκε από το πουθενά, πλησίασε το Λαμπράκη με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον έριξε στο έδαφος. Κανείς αστυνομικός δεν κινήθηκε για να εμποδίσει το τρίκυκλο πριν το χτύπημα, να συλλάβει τον οδηγό του μετά, ή ακόμα και να βοηθήσει τον αιμόφυρτο Λαμπράκη. Όπως αποδείχτηκε, το θύμα είχε δεχτεί ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι από μεταλλικό αντικείμενο.
Το πιθανότερο είναι ότι οι δράστες της επίθεσης θα είχαν διαφύγει ανενόχλητοι, αν ένας παριστάμενος Θεσσαλονικιός, ο Μανόλης Χατζηαποστόλου (με το παρατσούκλι «Τίγρης») δεν είχε πηδήσει αστραπιαία στην καρότσα του τρίκυκλου. Για ένα περίπου χιλιόμετρο το τρίκυκλο έτρεχε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χωρίς κανένα αστυνομικό ή άλλο όχημα να το καταδιώκει. Ο Χατζηαποστόλου εξουδετέρωσε μετά από σκληρή πάλη το μοναδικό επιβάτη της καρότσας, Μανόλη Εμμανουηλίδη (ήταν αυτός που είχε καταφέρει το θανατηφόρο χτύπημα στο Λαμπράκη) και κατόπιν υποχρέωσε τον οδηγό Σπύρο Γκοτζαμάνη να σταματήσει. Ακολούθησε νέα πάλη αυτή τη φορά ανάμεσα στον Χατζηαποστόλου και τον Γκοτζαμάνη, έως ότου εμφανίστηκε ένας απλός τροχονόμος, ο οποίος μη γνωρίζοντας όσα είχαν προηγηθεί, συνέλαβε τον Γκοτζαμάνη κατόπιν υποδείξεων των περαστικών. Ο Λαμπράκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε κωματώδη κατάσταση από την οποία δεν εξήλθε ποτέ. Πέθανε τέσσερις μέρες αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου