Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Ψάχνουν το κόκκινο ΙΧ με το οποίο διέφυγε...

Οι δηλώσεις όλων των εκπροσώπων των κομμάτων...
Και μέχρι πριν από λίγο δεν είχε εντοπιστεί ο Κασιδιάρης που διέφυγε από το περίβολο του στούντιο Κ στη Καντζα, με ένα κόκκινο ΙΧ .
Τον... αναζητούν να τον συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου. Αμέσως μετα τα επεισόδια, οι εκπρόσωποι των κομμάτων έβγαιναν στην εκπομπή του Παπαδάκη να αποδοκιμάσουν την άνανδρη επίθεση.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για «σύγχρονους ναζί». Εξήγησε ότι το περιστατικό αυτό αποκαλύπτει «το άθλιο και πραγματικό πρόσωπο αυτής της οργάνωσης» και τόνισε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα παραβρεθούμε ποτέ ξανά σε συζήτηση με μέλος της Χρυσής Αυγής».Για πολιτική αλητεία έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Μάκης Μαϊλης, ο οποίος χαρακτήρισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραμπούκους.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης είπε: «Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας, είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα» και μίλησε για «φασιστοειδή».

«Νεοναζί» χαρακτήρισε τα μέλη Χρυσής Αυγής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Την επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, καταδίκασε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι «όποιοι εκκολάπτουν το... αυγό του φιδιού, παίζουν με την Ελλάδα και τη δημοκρατία».

«Ο νεαρός αυτός ''κύριος'', εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απέδειξε σήμερα ότι είναι εκπρόσωπος μιας ομάδας νεοναζί που εκτός από ακροδεξιοί είναι άνανδροι και τραμπούκοι», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά και κάλεσε τον πολιτικό, πνευματικό και δημοσιογραφικό κόσμο να καταδικάσει το περιστατικό.

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στην κ. Κανέλλη και την κ. Δούρου, κάλεσε τους πολίτες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή «να το ξανασκεφτούν σοβαρά» και δήλωσε ότι «σε καμία περίπτωση εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκεται να συμμετέχει σε συζήτηση με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής».


http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3410.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου