Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Η Γιάννα, οι Κλίντον, ο Αλέξης και άλλες θεωρίες συνομωσίας. Από τον Βασίλη Μπόνιο

Αίσθηση προκαλεί στη κοινή γνώμη η αποκάλυψη τουΣτέφανου Κασιμάτη στην «Καθημερινή», που θέλει την Γιάννα Αγγελοπούλου να πληρώνει εταιρεία συμβούλων που ανήκει στον Μπίλ Κλίντον για να βοηθήσει προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει πιο lifestyle τις σκληροπυρηνικές αλανιάρες συνιστώσες.  http://www.kourdistoportocali.com/articles/12388.htm 


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Σαμαράς ενημερώθηκε για το σχετικό δημοσίευμα από το βράδι της Παρασκευής και αποφάσισε να εξαντλήσει όλη του την επιθετικότητα στο πρόσωπο του Τσίπρα, όπως και έκανε από το βήμα της Βουλής. Τον κατήγγειλε ανοιχτά ότι είναι υποκινούμενος από το λόμπυ της δραχμής.


Πέρα από τις όποιες φιλοδοξίες της Γιάννας, η οποία θέλει να εκδικηθεί το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδας, -στις οποίες κάνει αναφορά ο Κασιμάτης-, οι Έλληνες διαπιστώνουν ότι μια τεραστίων διαστάσεων Αμερικανογερμανική σύγκρουση βρίσκεται σε εξέλιξη με φόντο της Ελλάδα.


Για να ακριβολογούμε πρόκειται για ένα μέρος του αμερικανικού κατεστημένου, αυτό που κάποιοι αποκαλούν «βαθύ κράτος της Αμερκής» και στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει τοζεύγος Κλίντον. Οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν όλα τα (βρώμικα) μέσα στην προσπάθεια επικράτησης της μιας σε βάρος της άλλης.


Ας μην λησμονούμε ότι η αποκάλυψη του παγκοσμίου σκανδάλου δωροδοκιών της Siemensέγινε από τους Αμερικανούς όταν η γερμανική πολυεθνική θέλησε να διεκδικήσει μερίδιο τηςκινέζικης πίτας των αξονικών τομογράφων το οποίο αποτελούσε μονοπώλιο της General Electric. Η Γερμανία καθώς και ένα κομμάτι της Αμερικής συγκρούονται ήδη και για τιςαποκρατικοποιήσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Τα συμφέροντα είναι τεράστια παρότι ακόμη δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν τα τρυπάνια των υδρογονανθράκων.

Αν υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι πιο κοντά στα γερμανικά συμφέροντα και ο ΣΥΡΙΖΑ πιο κοντά στα αμερικανικά, θα αναρωτηθούμε φωναχτά, ποιος διάολε είναι με τα ελληνικά συμφέροντα;

Στο μεταξύ θα θυμηθούμε ότι οι κ.κ Χριστοφοράκος, Γιουγκ και Καραβέλας-υψηλόβαθμα στελέχη της Siemens-την κοπάνησαν κυριλέ από την Ελλάδα και μια θεωρία συνομωσίας θέλει ο φάκελος με το όνομα «Καραβέλας», ως αποστολέας, που εξερράγη στα χέρια τουυπασπιστή του Χρυσοχοίδη ακολούθησε χρονικά μιας έρευνας που έγινε σε σπίτι στελέχους της γερμανικής πολυεθνικής στα βόρεια προάστεια.

Όσο για το μέτωπο Κλίντον-Γιάννας-Τσίπρα η αντίστοιχη ιστορία συνομωσίας θέλει στην ιστορία να εμπλέκονται ο πολύς Τζόρτζ Σόρος αλλά και ο ΓΑΠ. Ο μεν Σόρος βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο με τους Κλίντον, ο δε ΓΑΠ ακούγεται ότι τα βρήκε προεκλογικά με τον Τσίπρα, εξ ου και ο Αλέξης κρατούσε χαμηλούς τόνους απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό.

Υ.Γ> Αλήθεια κ. Σαμαρά εκείνη η περίφημη εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται;

Y.Γ 2> Στη πραγματικότητα "αμερικανόφιλοι" και "γερμανόφιλοι" υπάρχουν και στα δύο στρατόπεδα-της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Τους ελληνόφιλους Έλληνες αναζητούμε έστω κια την ύστατη ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου