Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Εγκλήματα και αυτοκτονίες, απελπισία, σκοτωμένα όνειρα ... αδιέξοδα, πόνος, αίμα και δυο χαμένες γενιές για την ντολτσε βιτα του 80, το Τίμημα

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης έσφαξε την 51χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όταν εκείνη του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση!
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν συγκλίνουν στο γεγονός ότι το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων σε συνδυασμό με τον εσωστρεφή χαρακτήρα του δράστη είναι τα αίτια του στυγερού εγκλήματος.

Oι γείτονες της οικογένειας περιγράφουν τον 17χρονο ως έφηβο με κλειστό χαρακτήρα, ο οποίος δεν είχε πολλές παρέες, τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου και προτιμούσε τις περισσότερες ώρες να βρίσκεται στο σπίτι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα, την ώρα που εξεταζόταν στο μάθημα των μαθηματικών, ο 17χρονος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και δεν κατάφερε να γράψει καλά.

Ο νεαρός οδηγήθηκε το μεσημέρι στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρινίου και σύμφωνα με την αστυνομία έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά τον φόνο της μητέρας του, δασκάλας στο επάγγελμα. Μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα απολογηθεί, θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του δράστη -ο οποίος είναι επίσης δάσκαλος- κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού μητέρας και γιου κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, αντιλήφθηκε αμέσως το έγκλημα και φρόντισε για την άμεση μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα της 51χρονης ήταν θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί μετέβησαν μαζί με τον πατέρα στο σπίτι, όπου βρήκαν τον 17χρονο μέσα στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφορμή για τον διαπληκτισμό -όπως ισχυρίζεται ο 17χρονος- ήταν παρατήρηση που του έκανε η μητέρα του, ενώ αυτός παρακολουθούσε τηλεόραση, προκειμένου να ξεκουραστεί, διότι σήμερα θα συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μετά τον διαπληκτισμό, ο 17χρονος πήρε μαχαίρι οικιακής χρήσης και χτύπησε τη μητέρα του στον θώρακα, την ωμοπλάτη και τον αριστερό αντίχειρα.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=280352
----------

Πρώτα μας σκοτώνουν τα όνειρα .. μετά μας βάζουν να δουλεύουμε για να μην πεθάνουμε από την πείνα ... μας κλείνουν σε τέσσερις τοίχους στις τσιμεντουπολεις, απάνθρωπα δείγματα γραφείς μια καταραμένης δεκαετίας .... το τίμημα της ανεξέλεγκτης ντολτσε βιτα των 80. 
χαμένες 2 γενιές Ελλήνων, προδωμενες, ανίκανες να ξυπνήσουν από τον αργό θάνατο μέσα στα σκατά της προηγούμενης γενιάς... ζωντανά ζόμπι, κλεισμένα,  μαντρωμένα σε 4 τοίχους μην ξεφύγει κάποιος και ανακαλύψει το κάλλος, το ωραίο  το γόνιμο, της πανέμορφης Ελλάδας... γιατί αν το ανακαλύψει, αν το ζήσει θα ξυπνήσει και τότε δεν θα είναι ζόμπι... 

έφηβοι χωρίς όνειρα χωρίς όραμα χωρίς ελπίδα, βλέπουν τους γονείς τους να ζουν μέσα στην απελπισία μέσα στα κελιά τους, υποσυνείδητα παίρνουν το μήνυμα του αργού θανάτου χωρίς κάποιος να τους μεταφέρει την γαμημένη εναλλακτική... γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει ... την σκότωσαν την έθαψαν... μας έβαλαν στα κελιά να μας ταΐζουν σαν κουνέλια το λοτο του χαζοχαρουμενου ζωντανού νεκρού ... 

τι να πει κανείς γιαυτο το θύμα της κουλτούρας μας, είμαστε όλοι το ίδιο ένοχοι, το ίδιο θύματα ... δεν σκότωσε την μάνα του μόνο αυτός... όλοι μας το κάναμε ... όλοι μας σκοτώνουμε τα παιδιά μας και αυτά εμάς... καληνύχτα Ελλάδα... Παγκαλε  όλοι μαζί σκοτώσατε τα παιδιά μας.... 

δεν είναι το χρήμα για κατανάλωση που λείπει .. είναι το χρήμα που λείπει για όνειρά για ανεξαρτησία για το όραμα για μια καλύτερη ζωή.... δυστυχώς αυτά δεν μπορεί να μας τα δώσει κάνεις ... πρέπει να τα γεννήσουμε πάλι.... 

redcarlos 

2 σχόλια:

  1. Οι πανελληνιες εχουν μετατραπει σε ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ εδω και χρονια οποιος δεν το βλεπει απλα δεν το βλεπει.
    Μονο η λυποθυμια ειναι καποιος μπορει να εχει καψουρευτει τι να κανουμε ειναι φυσιολογικοτατο στα 18 αυτο θελει και λιγο σεξ ενηλικας ειναι .Φυσικα για να πετυχεις πρεπει να στερηθεις σεξ καψουρες ερωτικες απογοητευσεις κοινωνικες αποριψεις για να σου πουνε μπραβο περασες (συνηθος περνανε εκει που δεν τους αρεσει)
    Γουσταρει χημικος δινει και μπαινει γεωλογιας ΑΑΑΑΑΑα
    μπραβο λενε ολοι περασε πανεπιστημιο . εχει σκεφτει κανεις οτι αυτος ο νεος δεν θελει ουτε να ακουσει για πετρες?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή