Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΕΣΡ εγκαλεί το MEGA γιατί δεν προβάλλει τη Χρυσή Αυγή ... Εκτός τόπου και χρόνου

 

Την ώρα που ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ξεκινά κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο μπορεί να προσδώσει στη Χρυσή Αυγή τα χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης και ενώ το αίμα του Παύλου Φύσσα δεν έχει καλά καλά στεγνώσει από τη δολοφονία του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κάλεσε σε απολογία το Μega γιατί «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα fm ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ Ι. Λασκαρίδης επιχείρησε να δικαιολογηθεί σημειώνοντας ότι «δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς εφόσον ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε τον πίνακα και υπήρχαν αποκλίσεις από το χρόνο που οφείλει να διαθέτει ο σταθμός στο συγκεκριμένο κόμμα». Παράλληλα για να μετριάσει το μέγεθος της γκάφας, έσπευσε να προσθέσει ότι μαζί με την κατάπτυστη κλήση, υπέγραψε και για άλλους σταθμούς που δεν είχαν αφιερώσει τον τηλεοπτικό χρόνο που αναλογούσε σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφορικά με την ημέρα παράδοσης της «κλήτευσης» στο Mega εξήγησε ότι εκείνος είχε υπογράψει πολύ πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στη συνεδρίαση του συμβουλίου θα αποφασιστεί και εάν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες μετά τις εξηγήσεις που δίνουν οι σταθμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου