Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Το κομματόσκυλο Εύη Παπαγεωργίου, διοικήτρια στο νοσοκομείο Σπάρτης


Ένα κομματόσκυλο, θα πάρει τη θέση της διοικήτριας του νοσοκομείου Σπάρτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Ο λόγος, για τη 32χρονη Καλαματιανή Εύη Παπαγεωργίου, απόφοιτο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πατρών.


Η Εύη εκτός από το μεταπτυχιακό της πάνω στα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας, έχει διατελέσει:

• Μέλος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας (2003 – 2010),
• Εκλεγμένο μέλος στο Τοπικό γραφείο Καλαμάτας (2007 -2010),
• Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ (2007 – 2010)
• Εισηγήτρια της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ για θέματα χωροταξίας περιβάλλοντος και δημοσίων έργων (2007 – 2010).
• Υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ (2010)
• Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. (2010)

Εμείς οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εύη, η οποία μετά από μια μακρόχρονη θητεία ως κομματόσκυλο, κατόρθωσε να "κερδίσει" μια δουλειά με το κύρος που της αρμόζει.

Το πλούσιο βιογραφικό της πουτάνας του Μαξίμου, όπως της αρέσει να τη φωνάζουν οι κολλητοί της, συμπληρώνουν οι θέσεις της ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Καλαμάτας, της εκπαιδεύτριας στα ΙΕΚ Καλαμάτας και αυτή της υπεύθυνης υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης στο Κ.Ε.Κ.

Αλήθεια εκτός από τα ρουσφέτια του δημοσίου, καμιά κανονική δουλειά έκανες;

Πηγή: Το κομματόσκυλο Εύη Παπαγεωργίου, διοικήτρια στο νοσοκομείο Σπάρτης - RAMNOUSIA



αυτή είναι η αξιοκρατία της ΝΔ ...;;; αυτό είναι το νέο ήθος... αυτό Μακακα Σαμαρά θα τολμήσεις να το πεις στη Θεία Μερκελ... μαστίγωσε μας κι άλλο θεία... δεν μαθαίνουμε με τίποτα... είμαστε για κλάματα... αίσχος....... έτσι θα αλλάξει το παλιό μοντέλο που χρεοκόπησε..;;;;.. μακάκες Νεοδημοκρατες είστε για κλάματα... καλούμε άμεσα τους σώφρονες βουλευτές της ΝΔ και του ΜιζαΣοκ να παραιτηθούν και να πάμε σε εκλογές... έτσι και αλλιώς δεν σωζόμαστε με τίποτα.... 
γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου