Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι θα λύσει το Ασφαλιστικό Ο Συριζα με Πρότυπο τον Τσουκαλά ... όλοι οι συνταξιούχοι θα παίρνουν εφάπαξ 1εκ... Κροίσος συνταξιούχος με 9 γράμματα ;;;;;

Κάτι λαμογιαρέοι πολιτικοί συντάκτες από αυτούς τους γλίτσες που συνόδευαν τους πρωθυπουργούς στις πάλαι πότε πανηγυρτζίδικες ΔΕΘ και στη συνέχεια έπαιρναν σβάρνα τα μπουζουξίδικα στης σαλονίκης μεγάλη φτωχομάνα-θυμούνται τον αρχισυνδικαλιστή Τσουκαλά να χορεύει στη πίστα. Όχι ότι είναι αμαρτία να γλεντάνε στα μπουζούκια οι συνδικαλιστές της εργατικής τάξης που πάει στον Παράδεισο. Αλλά με 1 εκατομμύριο ευρώ καταθέσεις μπορεί να αγοράσει και 7 Στικούδες κι άλλες τόσες Κολέτσες να του τραγουδάνε ιδιωτικά. Γειασάν λοιπόν τον άρχοντα το Τσουκαλά, τον εργατοπατέρα του ΣΥΡΙΖΑ.


Για τις καταθέσεις ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στην «Ελληνική Τράπεζα», τις οποίες έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες, απαντά στο newpost o βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς.

Ο κ. Τσουκαλάς υποστηρίζει ότι πρόκειται για δύο πηγές εισοδήματος: Το 2011 έλαβε από την AΒΝ/ AMRO ως αποζημίωση για την εθελούσια έξοδο της οποίας έκανε χρήση, 529,538 ευρώ.

Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε την αποζημίωσή του από την ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία Generali, στην οποία, όπως λέει στο newpost, η τράπεζα ασφάλισε ομαδικά όλους τους εργαζόμενους: «Από το 1975 που προσελήφθην ως το 2010 που αποχώρησα, με κάποιους μαθηματικούς τύπους που χρησιμοποιεί η ασφαλιστική εταιρεία, μου πίστωσε το ποσό των 840.831 ευρώ».

Στο μεταξύ εγείρονται ηθικά πολιτικά ζητήματα για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι αυτός ο οποίος δημοσίως καταγγέλλει τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και το ιδιωτικό κεφάλαιο στην Ελλάδα, τα οποία υπηρέτησε με συνέπεια.
http://kourdistoportocali.com/post/31931/tsoukalas

όποιος θέλει να γίνει εκατομμυριουχος να ψηφίσει Σύριζα αυτός ξέρει το μυστικό που θα αποκαλύψει ο Τσουκαλας όταν γίνει κυβέρνηση άσε που μπορεί να τσονταρει και ο ίδιος αν χρειαστεί 


Κροίσος συνταξιούχος με 9 γράμματα ;;;;; 

αρε λάθος που πήραμε την ζωή μας... και ήταν τόσο απλό ... αφίσες θα κολλάγαμε θα κουνούσαμε και καμιά σημαιουλα, θα πηγαίναμε πάντα με τον νικητή και στο τέλος χωρίς δουλειά θα μας έμενε και 1 εκ για τα γεράματα και για να πάρουμε και κανα σπιτάκι για τα παιδιά μας...  


Επιπλέον διαθέτει 2 ΙΧ εκ των οποίων το ένα 2300 cc και αξίας αγοράς 44 χιλιάδων ευρώ μίας μοτοσυκλέτας 1200cc αξίας 26 χιλίαδων ευρώ .
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία για τα εισοδήματα καθώς ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε το 2012 840.831,07 ευρώ, το 2011 529.538 ευρώ και το 2010 102.670 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου