Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Run Forest Run.... Με ποσοστό 81,21% επανεξελέξη πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης

"Βγαίνουμε από το συνέδριο πιο δυνατοί μέσα από ένα πλούσιο προβληματισμό"  - Επικράτηση της ομάδας Κουβέλη σημειώθηκε στην εκλογή μελών της Κεντρικής ΕπιτροπήςΜε ποσοστό 81,21% επανεξελέξη πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης κατά την τελευταία τέταρτη ημέρα των εργασιών του 2ου Συνεδρίου του κόμματος. Ο κ. Κουβέλης έλαβε 778 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 169 λευκά και 11 άκυρα ψηφοδέλτια.

Ο κ. Κουβέλης αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είπε πως το κόμμα μετά το συνέδριο βγαίνει πιο δυνατό μέσα από ένα πλούσιο προβληματισμό.

Αναμένονται τα αποτελέσματα για την σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος 


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του 2ου συνεδρίου και την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του 2ου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ. Ήταν ένα συνέδριο ζωντανό, ένα συνέδριο με πλούσιο προβληματισμό, με ιδέες, με απόψεις, με αποφάσεις, οι οποίες βγάζουν τη ΔΗΜΑΡ πιο δυνατή στην καινούργια πορεία της. Το συνέδριό μας, με τις αποφάσεις του απευθύνεται στην κοινωνία , στην κοινωνία που έχει τραύματα και στη χώρα που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. 
Η ΔΗΜΑΡ, πιο δυνατή θα συνεχίσει να είναι παρούσα με τον υπεύθυνο πολιτικό λόγο και τις υπεύθυνες πολιτικές της θέσεις. Η χώρα και η κοινωνία δικαιούνται να περπατήσουν μπροστά, να αναταχθούν, να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπιστούν όλα εκείνα που έχουν οδηγήσει στη βαθύτατη κρίση και την Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες πολίτες. 

Το συνέδριό μας βάζει μπροστά την κοινωνία. Ένα κόμμα δυνατό, ένα κόμμα ενωμένο, ένα  κόμμα ενισχυμένο και εμπλουτισμένο από τις απόψεις, τις θέσεις, τις προτάσεις και τις αποφάσεις των μελών του. Η ευθύνη με την οποία ξεκίνησε η ΔΗΜΑΡ την πορεία της μέσα στην ελληνική κοινωνία και στην πολιτική ζωή εδώ και τρία χρόνια, με την ίδια ευθύνη θα συνεχίσει. Θα συνεχίσει για να προσφέρει, για να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, για να αλλάξει την πολιτική, να κινηθεί η πολιτική σε προοδευτική κατεύθυνση και στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Επικράτηση της ομάδας Κουβέλη σημειώθηκε στην εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αφού από την πλειοψηφία εξελέγησαν 84 μέλη, έναντι 26 της πλειοψηφίας. Σε ποσοστό η μειοψηφία έλαβε το 23,6% των εδρών της Κεντρικής Επιτροπής

-------------μα είναι σοβαροί...; τρεις λαλούν και τρεις χορεύουν....

τώρα ησυχάσαμε .... άνεργοι, απεργοί, καταληψίες, ανοίξτε τα τρελάδικα ανοίξτε τα μαγαζιά σας ο Κουβελης νίκησε... ο κουβελης νίκησε μια άλλη μέρα μας περιμένει...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου