Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μέτα τις Σημαντικές επαφές Αβραμόπουλου και η συνομιλία με το Ομπαμα μόνο εδώ...


Ο Άνθρωπος είναι πολύ μπροστά... 

Στο περιθώριο της τελετής μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε σημαντικές επαφές

Το «παρών» στη χθεσινή τελετή στη Νότια Αφρική, για τον αποχαιρετισμό του ιστορικού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα, έδωσε, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Αβραμόπουλος είχε την ευκαιρία να μεταφέρει στους ξένους ηγέτες και αξιωματούχους, με τους οποίους συνομίλησε, για την Ελλάδα που αγωνίζεται και πλέον έχει σαφείς ενδείξεις πλέον ότι υπερβαίνει την κρίση.

Στο περιθώριο της τελετής μνήμης για τον «Μαντίμπα», ο κ. Αβραμόπουλος είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Το... περιστατικό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου, έγινε λίγο μετά την ιστορικής σημασίας και συμβολισμού χειραψία που είχε ο Αμερικανός πρόεδρος με τον Κουβανό ομόλογό του, κ. Ραούλ Κάστρο.




Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση στη χώρα μας, με έμφαση στην οικονομία, έδειξε και ο πρόεδρος της Γερμανίας, κ. Γιόαχιμ Γκάουκ, κατά τη συζήτηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα απασχολούν ιδιαίτερα την ηγεσία της Γαλλίας, η οποία παραδοσιακώς διάκειται θετικά προς τη χώρα μας. Αυτό επιβεβαίωσαν προς τον κ. Αβραμόπουλο τόσο ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Φρανσουά Ολάντ και ο υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς, όσο και ο πρώην πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί.



Ο κ. Σαρκοζί δεν έκρυψε ποτέ τα φιλελληνικά αισθήματά του και στη συζήτηση με τον κ. Αβραμόπουλο επανέλαβε τη συμπάθεια και την πεποίθησή του ότι ο ελληνικός λαός θα τα καταφέρει και θα έχουν θετικό αποτέλεσμα οι θυσίες του για τη χώρα μας, αλλά και για την Ευρώπη.

Κοινές αντιλήψεις για τη διαχείριση της κρίσης από τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου συνολικώς με την Ιταλία είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο Έλληνας υπουργός κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε με την πρόεδρο του ιταλικού Κοινοβουλίου, Λάουρα Μπολντρίνι.



Το... φωτορεπορτάζ που ακολούθησε έχει κάνει το γύρο του κόσμου σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ενώ και τα social media έχουν “πάρει φωτιά” στα σχόλια.

Για τα αμερικανικά ΜΜΕ το γεγονός ότι την διάρκεια της επιμνημόσυνσης δέησης ο Αμερικανός πρόεδρος χαριεντιζόταν με την επικίνδυνα γοητευτική Δανή, σχολιάστηκε αρνητικά. Αρκετά μίντια “θυμήθηκαν” τον ερωτύλο Μπιλ Κλίντον και την περιβόητη υπόθεση της Μόνικα Λεβίνσκι!


Ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται, πάντως, να απόλαυσε την παρέα της Δανής πρωθυπουργού, η οποία με τη σειρά της φάνηκε να διασκεδάζει με την καρδιά της την περίσταση.

................................


και τώρα αυτό που όλοι περιμένατε που και τι είπαν Ομπαμα Αβραμοπουλος σε μετάφραση...


τουαλέτες σταδίου δυο άντρες κατευθυνονται στον νιπτήρα να πλύνουν τα χέρια τους

Α., τι έγινε μισελ..χαχαχ.

Ο. τι μισελ ρε βλίτο... Μπαρακ με λένε..Τζιμ εσύ είσαι.;;;...άσε τις πλάκες..

Α. Χαχαχχ ρε συ Μπαρακ αστειεύομαι.. γελάει όλος ο πλανήτης με το χουνέρι που σου έκανε η Μισελ...

Ο. Άστα να πάνε.... τι μωρό αυτή η ξανθιά ... γιαυτο ρε ο άλλος ο ΓΑΠ ήθελε να σας κάνει Δανια του Νότου;;;

Α. καλά ρε Μπαρακ τα χέρια σου γιατί τα πλένεις ;; τι χούφτωσες και σου είπε η Μισελ να πλύνεις τα χέρια σου;;;

Ο. Μακάρι να την χούφτωνα ρε συ... απλώς έκανα χειραψία με τον ραουλ... από μαλακία σε μαλακία δηλαδή...

Α. Ιδέα της Μισελ ήταν και αυτή ;;;

Ο. Τζιμ πολύ μου την μπαίνεις και θα πάρεις τα αρχίδια μου αντί για δόση..

Α. Ε... καμιά μαλακία λέμε για να περνάει η ώρα...

Ο. Έτσι...

Α. Έλα στην Ελλαδα μόνο σου και θα δεις που θα σε πάω εγώ και τότε όχι μια δόση θα μου δώσεις αλλά 2 μαζί και βάλε...

Ο. λες ε;;; για Μύκονο λέμε.;;;;

Α. όπου θες Αγόρι μου ...

Ο. φτου πάλι αυτή η καργιολα άρχισε τις αναπάντητες ... πάω Τζιμ...τα λέμε στο Ελλάδα..

Α. τα λέμε Μπαρακ... ( ρε με τις μαλακίες μου θα χάναμε την δόση και ποιος άκουγε το Σαμαρά μετά..δεν πάω να χτυπήσω κάνα γκομενακι που είμαι και μόνος μου, θα φάω το γκομενακι απο την Δανια, ή λες να παρεξηγηθεί ο Μπαρακ.... άσε καλύτερα μην γίνει καμιά μαλακία και μας κόψει καμιά δόση , αν και την άλλη την ξερακιανή την Λαγκαρτ την έχω όποτε θέλω... άσε όμως πάω να χτυπήσω αλλού...) αυτά μονολογούσε ο Τζιμ και απομακρηνοταν από τις τουαλέτες μετά την ιστορική πλέον συνάντηση με τον Μισελ ....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου