Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την τρόικα τίθεται ο Μανώλης Καραμολέγκος

Τον ρόλο του κύριου διαπραγματευτή με την τρόικα θα αναλάβει ο Μανώλης Καραμολέγκος, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. Ο κ. Καραμολέγκος με αυτόν τον τρόπο αναμένεται να ηγηθεί των ελληνικών προσπαθειών να αποφευχθούν νέα επώδυνα μέτρα αλλά και να βελτιωθούν τα ήδη υπάρχοντα.



Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός επιχειρηματίας απήχθη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Γέρακα, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει με εντυπωσιακό τρόπο αφού έπεισε τον, οπλισμένο με πιστόλι και χειροβομβίδα, φρουρό του να τον απελευθερώσει και  κατόπιν να παραδοθεί.

Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ο κ. Καραμολέγκος και αποφάσισε να του προτείνει τη θέση του κύριου διαπραματευτή με την τρόικα, την οποία μέχρι χθες κατείχε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας. «Μπροστά σε αυτό που αντιμετώπισε οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές θα του φανούν παιχνιδάκι», δήλωσε σχετικά, ενώ ερωτηθείς σχετικά με την απομάκρυνση του κ. Στουρνάρα ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως «ο Υπουργός Οικονομικών είπε πως οι Έλληνες φοβούνται την τρόικα. Ο κ. Καραμολέγκος έδειξε με τις γενναίες πράξεις του πως οι Έλληνες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν».

Από τη μεριά τους, οι επικεφαλής της τρόικας εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την αιφνιδιαστική κίνηση του κ. Σαμαρά και ήδη αναζητούν ανθρώπους ικανούς να αντέξουν την πίεση που θα ασκήσει ο κ. Καραμολέγκος. 

http://www.tokoulouri.com/economy/the-negotiator

νάνε καλά ο άνθρωπος... μεταξύ σοβαρού και αστείου.... γιατί σίγουρα θα ήταν καλύτερος στη θέση των άσχετων Σαμαρά, Βενιζέλου και Σια ανεπάγγελτων και ληστών και Σοσιαληστών ... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου