Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Gallop-σοκ> Το 30% των πολιτών δεν θα ψηφίσει ή δεν έχει αποφασίσει. Ψάχνουν το νέο!





(Ποσοστά δημοσκόπησης GPO A' Aθήνας)

Οι πολίτες αναζητούν απεγνωσμένα το νέο στην πολιτική. Αυτό δείνει μια ακόμη δημοσκόπηση (της GPO για το Newpost)στην οποία το ποσοστό όσων δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν και των αναποφάσιστων φλερτάρει με το 30%. Είναι τόση η οργή των ψηφοφόρων για τα υπάρχοντα κόμματα!

Το ΚΚΕ του κοτσονάτου Κουτσούμπα και όσοι δεν θα ψηφίσουν ή δεν έχουν αποφασίσει ποιο κόμμα θα επιλέξουν κάνουν την έκπληξη στην μεγάλη δημοσκόπηση της GPO για το Newpost.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει κεφάλι στην Β΄ Αθήνας με 6 μονάδες διαφορά αλλά κι εδώ το ποσοστό όσων δεν θα ψηφίσουν και των αναποφάσιστων ξεπερνάει το 26%! Στην Α' Αθήνας η διαφορά είναι στην μισή μονάδα.

Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας και δείχνουν αποφασμένοι να το κάνουν.



(Ποσοστά δημοσκόπησης GPO B' Aθήνας)

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ NEWPOST

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ξυπνάτε ελληνες... κανένας στα κόμματα της διαπλοκής και τα παρακλάδια τους... το μνημόνιο τελικά είναι ευλογία σε αυτό τουλάχιστον τον τομέα.... 

Όλοι μας παραπλανημένοι και υπνωτισμένοι από την ψεύτικη ευμάρεια είχαμε πιστέψει αυτό που ζούσε όλοι η κοινωνία ως αλήθεια . πολλοί λίγοι έβαλαν την λογική πάνω από το συναίσθημα, αντί αυτού ακόμα και σήμερα πολλοί προσπαθούν με την λογική να υπερασπιστούν το λάθος του χθες…. 
ποιος αλήθεια από τους εκατομμυριούχους συνδικαλιστές και αριστερούς έλεγε πριν 20 χρόνια όχι άλλες αυξήσεις στους μισθούς του δημοσίου, όχι άλλους διορισμούς, όχι άλλα δάνεια, όχι άλλη πλατεία, όχι άλλα πεζοδρόμια, όχι άλλα κάγκελα….;;;;

Πολλοί λίγοι, ελάχιστοι …. που τους έφαγε το σύστημα, οι καμμένοι οι ψεκασμένοι και οι λιαπηδες, οι επαγγελματιες αριστεροί από συμφέρον οι Ακηδες οι Σημιτηδες οι Λουλιδες,…

η διαπλοκή δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη... είναι στα χέρια μας να τους πετάξουμε από το κάδρο.... σκέψου καλά τι θα ψηφίσεις ...δεν υπάρχει άλλοθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου