Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

«Επί μία ώρα ο κ. Τσίπρας δεν μας έλεγε τίποτα» ... τους έσωσε η μεταφράστρια αλλιώς θα τους πέταγαν γιαούρτια οι συριζαιοι


Επίθεση του Οτ. Κάρας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Τον ρωτήσαμε στο Στρασβούργο για τους στόχους και τις προτάσεις του και το μόνο που απάντησε ήταν ότι στηρίζει το Ευρωκοινοβούλιο - Το... σαρδάμ με την Κύπρο Ο κ. Τσίπρας δεν μου έκανε καμία πρόταση… επι μια ώρα μου έλεγε ότι στηρίζει το ευρωκοινοβούλιο»


Σαφέστατες αιχμές για τον κ. Αλέξη Τσίπρα άφησε ο επικεφαλής της ομάδας του ευρωκοινοβουλίου Οτμαρ Κάρας που έχει αναλάβει την έρευνα για το αν η τρόικα χρησιμοποίησε αντιδημοκρατικές τακτικές προκειμένου να επιβάλλει τα προγράμματα προσαρμογής στην Ελλάδα.

Ο αυστριακός βουλευτής είπε ότι είχε στο Στρασβούργο συνάντηση με τον κ. Τσίπρα στην οποία όμως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν του κατέθεσε καμία πρόταση, δεν προχώρησε σε καμία κριτική, παρα μόνο επαναλάμβανε ότι στηρίζει το ευρωκοινοβούλιο και την έρευνα του. Πιο αναλυτικά, ο κ. Κάρας κατά την συνεδρίαση που διεξήχθη στο ελληνικό κοινοβούλιο προκειμένου να ενημερωθεί από μέλη της εθνικής μας αντιπροσωπίας είπε «συναντηθήκαμε στο Στρασβούργο με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα. Τον ρωτήσαμε για τους στόχους του, για τις προτάσεις και τι νομίζει ότι μπορεί να διορθωθεί. Επι μια ώρα ο υπεύθυνος της αντιπολίτευσης δεν έλεγε τίποτα. Το μόνο που έλεγε ήταν ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ότι θέλει να πάρει περισσότερες αρμοδιότητες η επιτροπή μας».

Όμως η τοποθέτηση του ευρωβουλευτή πέρασε χωρίς αντίδραση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στην αίθουσα και αυτό γιατί η μεταφράστρια έκανε το λάθος να πει αντί για Τσίπρας… Κύπρος!

Ανατρέχοντας όμως στο επίμαχο βίντεο γίνεται ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αυτού, ο κ. Κάρας απαντώντας σχετικά σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε «είπα Τσίπρας. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να ρωτάω μια χώρα!» ενώ πρόσθεσε ότι θα επαναλάβει όσα είπε και στην αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής που ήσαν στην αίθουσα σημείωναν ότι εαν ήταν σωστή η μετάφραση εξ αρχής τότε δεν θα άφηναν τον κ. Κάρας να συνεχίσει την ομιλία του.




ο κύριος Τίποτα είναι έτοιμος να αναλάβει την χώρα στην πιο δύσκολη στιγμή και θα την οδηγήσει στην άβυσσο ... αν τα πράγματα δεν ήταν εξαιρετικά σοβαρά θα σπαγαμε πλάκα αλλά κάποιοι πεινάνε είναι άστεγοι και οι κύριοι τίποτα του Συριζα μας κοροϊδεύουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου