Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

«Για την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχύει η λαϊκή ρήση: «Αλλού βαράνε τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη»!


Η πρώτη…παραίτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την επιλογή Καρυπίδη-Π. Τσαρτσιανίδης: 
Του Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη

- Επειδή η Δημοκρατία και η συλλογικότητα, πρέπει να είναι βασικά συστατικά σε ένα αριστερό κόμμα.
- Επειδή δεν εμπιστεύομαι «φωτισμένες» ηγετικές ομάδες.
- Επειδή δεν μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον του κόμματος στην περιοχή, τρεις άνθρωποι.
- Επειδή το προεκλογικό σύνθημα «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», μάλλον εννοούσε και εμένα.
- Επειδή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση όπως οι Περιφερειακές εκλογές, η συμπεριφορά της οργάνωσης ήταν κατώτερη των περιστάσεων.
- Επειδή οι όποιες συμμαχίες έπρεπε να έρχονται από αριστερά.
- Επειδή σύντροφοι, η βάρκα γέρνει επικίνδυνα δεξιά.
- Επειδή ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και θα δούμε πολλά.
- Επειδή για την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχύει η λαϊκή ρήση: «Αλλού βαράνε τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη»
- Επειδή με βάση την Ιδρυτική διακήρυξη: …»Ο φορέας που ιδρύουμε είναι φορέας που μεριμνά συστηματικά για τη θεωρητική κατανόηση του κοινωνικού και ιστορικού γίγνεσθαι και για τη θεωρητική μόρφωση των μελών του. Στηρίζεται στη μαρξική και ευρύτερα στη χειραφετητική σκέψη και την ιστορία της και προσπαθεί να την επεξεργαστεί παραπέρα, αξιοποιώντας κάθε σημαντική θεωρητική συμβολή.
Για μας ο σοσιαλισμός είναι απόλυτα συνυφασμένος με την ενεργό συμμετοχή όλων στις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές υποθέσεις και κατοχυρώνει την αντίστοιχη διάχυση της εξουσίας.»…
Για αυτά και για άλλα πολλά, που γνωρίζεται καλά, παραιτούμαι από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.
Κοζάνη 4-2-2014
Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης
πηγή:kozanimedia.grΥποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στην εκπομπή του τον Κασιδιάρη ανάρτηση ΣΟΚ στο f/b για τη Χρυσή Αυγή(ΒΙΝΤΕΟ)!..Προφανώς, καμουφλαρισμένο Χρυσαυγίτη επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο στη Δυτική Μακεδονία! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την...
ανάρτηση στο f/b του υποψήφιου με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θεόδωρου Καρυπίδη στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων, «Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη στενή, ο ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας… Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι… τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο» (διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την ανάρτηση).


Η ιστορία του καμουφλαρισμένου Χρυσαυγίτη σε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία δεν σταματά εδώ: ο Θεόδωρος Καρυπίδης ως παρουσιαστής του καναλιού FLASH κάλεσε στην εκπομπή του τον εκπρόσωπο και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη! Ενώ όπως θα δείτε αναλυτικά στη συνέχεια, αφού τον καλησπέρισε τον «ευχαριστεί ΘΕΡΜΑ που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του»!


Τα συμπεράσματα δικά σας, αφού δείτε πρώτα το video και διαβάσετε προσεκτικά την ανάρτηση του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Καρυπίδη.


Σε μικρότερη κλίμακα και από άλλη αφετηρία, προβληματισμός όμως υπάρχει στους κόλπους των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και με την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουρούδη στην Πελοπόννησο που θυμίζουμε ψήφισε το α’ μνημόνιο.

Οι παραπάνω αντιδράσεις οδήγησαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι, να ζητήσουν έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο, υπό το πρίσμα νέων δεδομένων που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, καθώς και των αντιδράσεων των τοπικών οργανώσεων.
enimerosi24.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου