Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Βλαπτικές χαρακτηρίζει η Δράση τις δηλώσεις του ηγέτη του SPD ότι η Ελλάδα κακώς μπήκε στο ευρώ και του Die Linke υπέρ της επιβολής έκτακτου φόρου περιουσίας των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ηγέτη του SPD, κ. Γκάμπριελ, η Ελλάδα κακώς μπήκε στο ευρώ καθώς χρειαζόταν τότε περισσότερο χρόνο για να εναρμονίσει τις πολιτικές της με αυτές της ευρωζώνης.

Μία τέτοια αντιμετώπιση τη χρονική αυτή στιγμή, που βοηθάει να ανοίξει στη γερμανική κοινή γνώμη και πάλι το θέμα της συμμετοχής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, κάθε άλλο παρά ενισχύει την προσπάθεια της χώρας.

Το ίδιο βλαπτική είναι και η ανακοίνωση του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς Die Linke υπέρ ενός εκτάκτου φόρου περιουσίας των Ελλήνων, αντί νέας δημοσιονομικής βοήθειας από την πλευρά της Γερμανίας, την ώρα που τεράστιο μέρος των εξοντωτικών φόρων περιουσίας που ήδη επιβάλλονται από την κυβέρνηση δεν εισπράττονται για λόγους πραγματικής αδυναμίας των φορολογουμένων.

Έτσι έχουμε τους βασικούς συμμάχους στην Ευρώπη, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ να τοποθετούνται με τρόπο που θίγει ακόμα περισσότερο τα συμφέροντα της χώρας.

Η Δράση καλεί τους Έλληνες πολίτες να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου