Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Αχτίδες φωτός για Σουμάχερ...

 

Σημάδια ελαφράς βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο πρώην άσος της φόρμουλα νοσηλεύεται για 70η ημέρα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, μετά το ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.

Αυτό ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Φόρμουλα Ένα, Ζαμπίνε Κεμ, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι η περίπτωση χρειάζεται μεγάλη υπομονή.

«Ο Μίκαελ παρουσιάζει κάποια μικρά αλλά ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης. Ξέρουμε, όμως, ότι θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή. Ο Μίκαελ είναι μαχητής και είμαστε σίγουροι ότι τελικά θα τα καταφέρει» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κεμ.

«Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα το ξεπεράσει και θα ξυπνήσει από το κώμα. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι η μάχη του θα κρατούσε καιρό και θα ήταν δύσκολη. Τα κάνουμε όλα σε συμφωνία με το ιατρικό τιμ του νοσοκομείου, το οποίο εμπιστευόμαστε απόλυτα» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Η διάρκεια δεν μας ενδιαφέρει. Προσπαθούμε να μεταφέρουμε στον Μίκαελ όλη τη θετική ενέργεια που έχουμε. Είναι μεγάλος ο αριθμός των μηνυμάτων υποστήριξης που έχει η οικογένεια και πραγματικά ευχαριστεί όλους σκέφτονται και προσεύχονται για τον Μίκαελ» καταλήγει...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου