Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Η σκανδιναβική αγορά στο στόχαστρο του υπ. Τουρισμού

Αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για τo Όσλο η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Νορβηγία και γενικότερα την Σκανδιναβία, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, με σκοπό το άνοιγμα της Ελλάδας στις σκανδιναβικές χώρες, που αποτελούν μια δυναμική αγορά, με υψηλό οικονομικό επίπεδο τουριστών. Στόχος αυτών των επαφών με τους τουριστικούς φορείς είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα.

Εξάλλου, η υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας της Νορβηγίας, Μπεντ Χαγέρ. Θα συζητηθούν θέματα ιατρικού τουρισμού, που είναι σε τροχιά ανάπτυξης στην Ελλάδα. Επιπλέον, η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει συνάντηση και με τη διοίκηση του ασφαλιστικού φορέα της Νορβηγίας. Τέλος, η υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Νορβηγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου