Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Κανέλλη>Είναι τσογλάνι ο Τσίπρας που γελά με το χαστούκι Κασιδιάρη!


Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκάλεσε «τσογλάν boy» εξαπέλυσε το βράδυ της Δευτέρας η βουλευτής ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή την αντίδρασή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο περιβόητο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη προς την ίδια, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ «Στο Νήμα».

«Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία. Σε ολόκληρο ντοκιμαντέρ 75 λεπτά, πήρε το χαστούκι και γελάει. Και λέει ότι και εγώ επιτέθηκα πρώτη. Έτσι γράψανε. Ψάχνω ένα αντίγραφο και δεν το έχω βρει», σημείωσε, μιλώντας στο σταθμό MEGA η κ. Κανέλλη.

«Εντάξει ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα. Και παίρνει και τη βουλευτίνα του τηλέφωνο και της λέει μανάρι μου δεν σε υπερασπίστηκε ο Παυλόπουλος», συμπλήρωσε.

«Αυτή είναι συμπεριφορά τσογλανιού. Όταν για το εγώ του γελά απέναντι σε φασιστική πρακτική, είναι τσογλάνι. Φέρω την πολιτική ευθύνη, να χαρακτηρίσω τσογλάνικη τη συμπεριφορά Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ, όταν εγώ σηκώθηκα να υπερασπίσω τη συνάδελφο [Ρένα] Δούρου. Η Αριστερά δεν είναι το τυφλό εγώ του Αλέξη Τσίπρα» συνέχισε η κ. Κανέλλη.

Παράλληλα, η βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ, προσθέτοντας μάλιστα ότι οι υπεύθυνοι για το έργο συμφώνησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην θίξουν την οικογένεια και τα παιδιά του, κανόνα ηθικής που δεν σεβάστηκαν στη δική της περίπτωση.

«Σε αυτή τη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται το δικό μου το παιδί, ούτε η δική μου η οικογένεια», σχολίασε σε σκληρό ύφος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη που μέσω Twitter έγραψε: «"Τσογλάνι" απεκάλεσε η Λ. Κανέλλη τον Τσίπρα. Γιατί τέτοια ‘κατρακύλα’; Η καταφυγή στη χυδαιότητα, δεν ταιριάζει στο ΚΚΕ και την Αριστερά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου