Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ελεύθεροι: Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου-Τσουκάτος. 7 αναβολές σε χρυσαυγίτισα. Αυτόφωρο: Βαξεβάνης-Παστίτσιος

Ελεύθεροι : Οι κύριοι του σκανδάλου των ομολόγων, του Χρηματιστηρίου, οι άγιοι Εφραίμ-Αρσένιος του Βατοπεδίου, ο Χριστοφοράκος της Ζήμενς, οι ένοχοι των υποκλοπών, ελεύθερη με 7 αναβολές η χρυσαυγίτισα Σκορδέλη, ελεύθεροι όλοι οι χρυσαυγίτες που ελεύθερα/καθημερινά ξυλοφορτώνουν αθώους μετανάστες, ελεύθεροι παραμένουν ΟΛΟΙ οι μεγαλο-φοροφυγάδες ιδιαίτερα εκείνοι με εργολαβίες και κρατικές δοσοληψίες, και τέλος ελεύθεροι όλοι οι πολιτικοί και οι υφιστάμενοί τους που για ολόκληρες δεκαετίες «κατάπιναν» δισεκατομμύρια κι ολόκληρους κρατικούς προϋπολογισμούς, διορίζοντας και «δωρίζοντας» από τους φόρους του κοσμάκη κι εξαθλίωσαν τη χώρα.

Με τη δημοσιοποίηση της λίστα Λαγκαρντ από τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη, ίσως πράγματι να υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων αθώων ανθρώπων, αλλά είναι τόση η έκταση της Ατιμωρησίας, τόσο τεράστια η ανάγκη, η δίψα για Δικαιοσύνη που μπορεί αυτή η πτυχή να παραμεριστεί, αφού μάλιστα ο δημοσιογράφος δεν δημοσίευσε ποσά. Σε κάθε περίπτωση η Δικαιοσύνη δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ευαισθησίες και η Αστυνομία σε τέτοιες ταχύτητες εντοπισμού φυγάδων σε φιλικά σπίτια.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του βουλευτή και συγγραφέα κ. Τατσόπουλου στο facebook:



Last but not Least:
Οι δικαστές κι εισαγγελείς βρίσκονται σε κινητοποίηση με καθημερινές στάσεις εργασίας με αίτημα τη μη μείωση των αποδοχών τους, στην ανακοίνωσή τους δε, αναφέρουν μεταξύ άλλων, ότι η μείωση αυτή θα έχει επιπτώσεις και στη ποιότητα, στην… υποβάθμιση του θεσμού. Αστείο, θλιβερό συμπέρασμα από έναν υποτίθεται, νευραλγικό κλάδο-πυλώνα της Δημοκρατίας. Είδατε ποτέ να κινητοποιούνται δικαστές κι εισαγγελείς για την… ποιότητα της Δικαιοσύνης; τους είδατε ποτέ να διαμαρτύρονται με αντίστοιχες… στάσεις εργασίας για τη μονομερή απόδοση δικαιοσύνης, για την Ατιμωρησία ή για το Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών; Όσο για τους δικηγορικούς συλλόγους που αντιδρούν για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, ακούσατε ποτέ για κινητοποίησή του κλάδου τους για τους προαναφερόμενους λόγους; Ας αφήσουν νομικίστικα τσιτάτα περί «προσωπικών δεδομένων» κι ας αποκτήσουν όσο είναι καιρός λίγη κοινωνική ευθύνη έναντι του κοσμάκη, που πληρώνει με ιδρώτα και κόπους τις αποδοχές τους. Ας ασκήσουν επιτέλους όλοι αυτοί οι… πυλώνες, απλά και με επαγγελματική συνείδηση τη δουλειά τους -και κατόπιν, θα έχουν όλο τον ελεύθερο χρόνο να τη βαφτίσουν Λειτούργημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου